Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στο Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/9/2016 12:47:54 μμ

Την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, αντιπροσωπεία του Σύριζα που απαρτιζόταν από τους Βουλευτές κα Καρασαρλίδου Φρόσω και κ Αντωνίου Χρήστο, το μέλος της Κ.Ε. του Σύριζα κ Γκοντίνο Χρήστο και άλλους και με επικεφαλής τον Αν.Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης κ Μάρκο Μπόλαρη επισκέφθηκαν το οινοποιείο του ΑΑΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ σε μέρα και ώρα αιχμής εν μέσω τρύγου.

Η αντιπροσωπεία παρακολούθησε τη διαδικασία παραλαβής και οινοποίησης των σταφυλιών και ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο κ Γεώργιο Φουντούλη στο προσφάτως ανακαινισμένο εργοστάσιο και στην κάβα του Συνεταιρισμού με την πλούσια γκάμα παλαιωμένων οίνων.

Επακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του Προέδρου όπου συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως αυτό του ΕΦΚ, με πλήρη κατανόηση από πλευράς Υπουργού για το δίκαιο αίτημα των οινοποιών σχετικά με την άμεση κατάργησή του και δεσμεύτηκε και αυτός για άλλη μια φορά να κινηθεί με πιέσεις προς την κυβέρνηση σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πρόεδρος κ Φουντούλης ευχαρίστησε επίσης για τις ενέργειές τους την κα Καρασαρλίδου αλλά και τον Υπουργό για την παρέμβασή τους στην επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος αναφορικά με την καθυστέρηση έγκρισης και πληρωμής του ΕΣΠΑ.

Ήταν η τρίτη επίσκεψη του κ Μπόλαρη στο ΒΑΕΝΙ, γεγονός που καταδεικνύει τις άριστες σχέσεις και την αργαστή συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ.

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter για να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές